В продължение на векове арабският свят продължава да се развива в областта на парфюмерията, за да може да се отговори на реалната нужда от аромати за потребителите.

The Dubai Perfumery е компания, специализирана в продажбата на парфюми от Обединените арабски емирства.

Арабският парфюм е известен със своя силен и омагьосващ характер, със своите дървесни и мускусни аромати, които са отражение на арабската идентичност и култура.
Затова тези ориенталски аромати ни карат да пътуваме с историята до четирите краища на света.

Дубайският парфюм има своя собствена специфика. Отличава се със своите подчертани и опияняващи нотки, които съживяват сетивата ни. Не напразно тези аромати са истинско оръжие за съблазняване, подсилващи елегантността и женствеността на жената, както силата и мъжествеността на мъжа.

Арабският парфюм е набор от няколко смеси. Обикновено е изработен от благородни и завладяващи материали, като: уд, сандалово дърво, ванилия, пачули и дори подправки като шафран.
Тези съставки задават тона на акордите, като предизвикват аромата на Ориента. Дубайските парфюми са лесно разпознаваеми благодарение на силните си, чувствени и топли нотки. За да бъдат достъпни дубайските парфюми за всеки потребител, се разработват маркови аромати, които отговарят на добро качество и цена. Те се създават със страст за да се посрещат непрекъснато нарастващите нужди на клиентите от прекрасни аромати, без да се налага да се заплаща висока цена.

Защо да изберете нас?
Дали луксозните парфюми са твърде скъпи за вас? Ако да, то тук влизаме ние, като ви предлагаме широка гама от аромати и различни усещания на едно място, съчетано с безспорно качество на достъпни цени.

Ние знаем, че усещането за добър парфюм е изживяване, което ви завладява всеки ден. Това е начин на себеизразяване.
Всеки път когато експериментирате с нов аромата върху себе си, вие трупате опит, който ви позволява да разгърнете потенциала си и да станете по уверени в носенето на различни и дръзки аромати.

Обонянието е най-мощното от петте сетива. Отличителният аромат може да улови емоция или момент, да запечата приятен спомен или дори да подобри настроението ви.

Нашият приоритет е да развием дългосрочни отношения с нашите клиенти, така че да купувате любимите си аромати отново