След като направи поръчка, клиентът незабавно ще получи потвърждение по имейл с общите разходи, включително разходите за доставка. Плащането винаги трябва да бъде получено от TIMEOENTERPRISE LTD, преди TIMEOENTERPRISE LTD да изпрати продуктите. Клиентите могат да избират измежду следните възможности за плащане: iDeal, кредитна карта, PayPal, банков превод, Bancontact и Sofort.

Банков или банков превод: за този (офлайн) превод плащането трябва да бъде извършено в рамките на 7 дни от датата на поръчката, ако не сме получили плащане в рамките на 7 дни, поръчката ще бъде анулирана. Ако има основание да се смята, че плащането ще отнеме повече от 7 дни, клиентът трябва да се свърже с TIMEOENTERPRISE LTD.

Анулирането на поръчката винаги е възможно в рамките на 24 часа след като сте направили поръчката и сте получили имейл за потвърждение. В този случай изпратете имейл на адрес webmarketing@timeoltd.com, в който заявявате, че желаете да анулирате поръчката, като ясно посочите номера на поръчката. Анулирането на поръчката ще бъде потвърдено по имейл. Ако отменената поръчка вече е била платена, ще получите обратно платената сума в рамките на седем дни.
Ако поръчката ви вече е била изпратена, сумата ще ви бъде възстановена, когато пратката ни бъде върната. В тези случаи ще получите обратно платената сума в рамките на четиринадесет дни.

След като получим поръчката ви, ще получите имейл за потвърждение с всички подробности за поръчката. След като TIMEOENTERPRISE LTD получи плащането, TIMEOENTERPRISE LTD ще изпрати артикулите. Ако даден артикул не е в наличност, ще бъдете уведомени. Поръчаните от вас артикули ще бъдат доставени в наличност в рамките на пет работни дни след получаване на плащането.
Пакетът се предлага два пъти на посочения адрес за доставка. Ако и в двата часа на доставка няма никой вкъщи, който да приеме пакета, адресатът ще бъде информиран чрез фиш къде може да получи пакета. TIMEOENTERPRISE LTD не носи отговорност за закъсняла доставка от FedEx, DHL Parcel или PostNL. Ако неочакваните пратки, независимо от причината, имат по-дълъг срок на доставка, ще бъдете информирани по електронна поща възможно най-скоро.

Законово е предвидено, че вие като потребител имате срок за размисъл от четиринадесет (14) работни дни за продукти, които купувате по интернет. Срокът от 14 дни започва да тече след като получите продукта. Ако желаете да върнете изделието, моля, изпратете имейл на адрес webmarketing@timeoltd.com, като посочите номера на изделието, датата на покупката и банковия си номер.

След това трябва да ни върнете продукта или продуктите в рамките на 14 дни.
След като получите връщането, сумата на покупката, намалена с разходите за доставка, ще бъде възстановена в рамките на седем дни. За тази цел въпросните артикули трябва да са в неизползвано и неповредено състояние, в оригиналната опаковка и с касовата бележка.
Разходите и рискът за връщането на пратката са за сметка на клиента, освен ако не е договорено друго. TIMEOENTERPRISE LTD не носи отговорност за недостатъци, произтичащи от обратната доставка.
TIMEOENTERPRISE LTD си запазва правото да откаже връщане на артикули или да кредитира само част от платената сума, ако артикулът не е върнат в оригиналното си състояние. В такъв случай TIMEOENTERPRISE LTD винаги ще се свърже с клиента.
Ако TIMEOENTERPRISE LTD получи пратки, които са върнати без марка, пощенските разходи ще бъдат приспаднати от сумата за връщане.
Ако TIMEOENTERPRISE LTD е доставило артикул, който не съответства на поръчката, клиентът има право да върне артикула. В този случай разходите за доставка са за сметка на TIMEOENTERPRISE LTD. TIMEOENTERPRISE LTD ще възстанови пълната сума на покупката, ако продуктите са в неизползвано и неповредено състояние и в оригиналната опаковка.